top of page

vr 07 jul

|

Hof van Ook

Kunst en klank

Graag wil ik u informeren over 2 middagen die georganiseerd worden op 13 mei en 7 juli in Lewedorp. Deze middagen vinden plaats op het Hof van Ook en bestaan uit een rondleiding door de mooie beeldentuin aldaar en een muziekoptreden mijnerzijds.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kunst en klank
Kunst en klank

Tijd en locatie

07 jul 2023, 13:30 – 16:00

Hof van Ook, Dekkersweg 4, 4456 NT Lewedorp, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 13 mei en vrijdag 7 juli bieden singer & songwriter Ad Schipper en Hof van OOK u een ontspannende en culturele middag aan onder de naam “Klank en Kunst”. Ad Schipper is geboren en getogen in het dorp Borssele en nu woonachtig in Bergen op Zoom. Muziekactiviteiten voor senioren, daar houd hij zich de laatste jaren nadrukkelijk mee bezig. Eigenlijk handelt hij in gezelligheid: ouderwetse muziek, met leuke meezingers, luisterliedjes en af en toe een liedje van hemzelf. Het repertoire voor deze middag bestaat voornamelijk uit eigen liederen waaronder enkele liedjes in het Zeeuws dialect, aangevuld met covers van o.a. Boudewijn de Groot en Wim Sonneveld. Na een klein uurtje luisteren en meezingen brengt u onder begeleiding van een gids een bezoek aan de beeldentuin van Hof van OOK. U krijgt uitleg bij de geëxposeerde beelden en uiteraard wordt “ het verhaal” van de diverse kunstenaars verteld. We hebben ook dit jaar weer een prachtige gevarieerde collectie van kunstenaars afkomstig uit het hele land. Uiteraard krijgt u nog een lekker kopje koffie/thee met taart aangeboden. Deze middag wordt (financieel) ondersteund door de gemeente Borsele waardoor we de eigen bijdrage op € 2,50 hebben kunnen houden.

Kom dus gezellig een middag cultuur snuiven op Hof van OOK, Dekkersweg 4 Lewedorp.

Deze activiteit kunt u bezoeken op zaterdag 13 mei en vrijdag 7 juli beide van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kunt u tot 5 dagen van tevoren via onze website www.hofvanook.nl

Deel dit evenement

bottom of page